Welcome to Qilamila Page :)

Happy Holidays :)

huhuhu.. cuti sekolah dah bermula.. tapi tak tahu nak buat ape.. HAHAHA.. tak ada keje nak buat.. jadi di hari pertama nie inilaa keje yang aku buat dating dengan cousin aku SITI SARAH NADZRI :))




* ini laa kerja kami kalau tak ada kerja?? aik macam pelik jea ayat aku nie?? haha memang pelik pun,.. huhuhu.. iloveyou laaa SITI SARAH <3 <3 
THANK YOU READERS

i LOVE you.

ini laa buah hati aku.. comel tak huhuhu.. tak nak cite panjang.. iloveyou <3 huhu..
jangan nakal2.. hehehe.. maklumlaa dah cuti skola susah skit nak jumpa :))

THANK YOU READERS

iloveyou ! !

* this is my king and my lovely dad :))
* this is my queen and my lovely mumy :))

* mereka banyak memberi sokongan,pendapat,erti kehidupan sebenar and memberi banyak kesedaran terhadap diri ku yang lemah ini :') thank you so much :'))
* mereka adalah teman untuk bergaduh,bergurau dan macam-macam laa :)) mereka ini adalah adik-adik ku :)) dah besar korg yea :))
* dan ini adalah diriku yang sebenar.. just be yourself :D


THANK YOU READERS

The Story :')



JANJI-AKIM

Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Chorus
Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Ulang Chorus

Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Ulang Chorus

Takkan menduakanmu
THANK YOU READERS

Comel?? hahaha

petang tadi ada kawad.. si bad nie bengong boleh pulak kacau aku..
tak habis dgn ayat dia "eh..qila COMEL laa.. aku suka laa tgok kau.." ntah pape ntah.. aku tampar baru tahu..
dah semua ikut kau tahu.. malu laa aku haih.. >_< HAHAHA :D tapi hari ini best laa jugak sebab aku dapat belajar macam mana nak snap gambar model dlm pelbagai gaya.. :)) thanks a lot to KHAIRUN DOMO :))
THANK YOU READERS

Betul atau Salah ? ?

* think it by yourself :'(

 
 * macam nie laa apa yang aku tengah rasakan sekarang :'(

assalamualaikum.. heyy.. hari ini emosi aku rasa lain sikit.. rasa sedih sangat2 kecewa pun ada.. tapi aku tabah.. rasa nak nangis pun ada.. selama nie salah ke apa yang aku buat?? aku mengaku memang ada salah aku.. tapi ntah laa.. ish.. lepas tuu betul ke apa yang aku nampak tgah hari tadi?? nape dia balik dgn org tuu?? tak apa laa lagi pun bukannya dia tahu perasaan aku dekat dia.. ala lagi pun aku tak sesuai pun dgn dia.. tgok laa sendiri dia 1 aku nie 0.. dah mcm no 10 dah.. then nmpk mcm adik and kakak... then sampai bila mak aku nak layan aku macam nie.. tak apa mungkin mak aku masih marah dgn aku.. i'm sorry :'(.. then aku rasa rindu plak dgn semua cousin aku.. dah lama tak jumpa.. lagi2 SITI SARAH.. dia yang paling aku rapat.. sebab selalu share problem dgn dia.. hmm masing-masing busy.. :(( hari ini aku rasa betul tak ada mood.. okay laa.. tuu jea kott apa yang aku nak luahkan.. hmm.. thanks a lot sebab baca.. :'(( 
THANK YOU READERS

Hatiku berkata-kata :')



Disaat aku mencintaimu <3


Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
THANK YOU READERS

hello everyone !!

Assalamualaikum.. hyeee.. actually i'm still new here.. so if i do some mistake please teach me?? huhuhu :D
btw FARAH AMIRAH dah banyak tolong saya pasal blog laaa :DD
THANK YOU READERS

Seminar di UIA

* they all said when i do this smile my face like DOMO.. :D
* me Qilamila :D
* macam kembar kan?? baju sama colour.. hahaha :D saya sayang dia :) BESTIE <3
* semua comel and cantik kan ??
* EVIL vs SPONGEBOB
* time nie semua tengah gila-gila :D
* actually tak kenal pun boys kat belakang tuu.. btw dorg dari SMK Taman Tun :D dorg best :p
* cikgu wahab yang comel and funny GB !! hahaha :D       










THANK YOU READERS